Анонси
 
 
 

 

Назад

На Коропщині відбулося засідання «круглого столу» з учасниками бойових дій на території іншихржав держав

15 лютого в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення радянських військ із території Республіки Афганістан, в приміщенні Коропської районної ради відбулося засідання «круглого столу» з учасниками бойових дій на території інших держав.

В роботі засідання взяли участь перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш, заступник голови райдержадміністрації Валентина Саволєй, заступник голови районної ради Віктор Дворецький, голова селищної ради Віктор Журавель, заступник голови селищної ради Олег Мельоха, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, рідня загиблих.

Відкрила засідання заступник голови районної державної адміністрації Валентина Саволєй, зазначивши, що метою зібрання є вшанування пам'яті загиблих та наша шана і вдячність живим воїнам-інтернаціоналістам.

Кожен з учасників засідання виніс на обговорення актуальні питання району. Заступник голови районної ради Віктор Дворецький зазначив, що всі питання та пропозиції на районному рівні будуть розглянуті та вирішені. На всі запитання учасники зібрання отримали змістовні відповіді, зауваження були враховані.

Після засідання «круглого столу» відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам в Афганістані та меморіальної дошки «Небесна сотня».

За інформацією Коропської районної ради

Назад