Анонси
 
 
 

 

Назад

Цінні подарунки отримали багатодітні сім’ї Коропщини

15 лютого перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та директор Департаменту сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш перебували з робочим візитом на Коропщині.

В рамках виконання Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2016 року та з метою підтримки багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей Леонід Сахневич та Ніна Лемеш разом з в.о. голови райдержадміністрації Валентином Саволєєм вручили чотирьом багатодітним родинам сертифікати на отримання побутової техніки та меблів.

Жителька села Атюша Алла Зрелова, яка виховує п’ятеро дітей, отримала в подарунок пилосос. Багатодітна мама з села Рижок Наталія Линок, яка виховує п’ятеро діток віком від 2-х до 14-ти років, отримала пральну машину. Коропчанка Людмила Миколаївна Майборода теж мати п’ятьох дітей отримала сертифікат на придбання шафи для одягу.
Переселенка з Луганської області, яка нині проживає у селі Іваньків, мати шести дітей Галина Михайлівна Алукрієва, отримала в подарунок від держави морозильну камеру.

В ході спілкування багатодітні мами подякували їм за подарунки, а також піднімали інші проблемні питання, що стосувалися покращення соціально-побутових умов проживання родин.

«Виховувати дітей, ставити їх на ноги, давати путівку в життя – це дуже важка й відповідальна праця, - зауважив під час спілкування Леонід Сахневич. – Але, сподіваюсь, ви гідно виконуєте свій батьківський обов’язок. А держава зі свого боку всіляко підтримуватиме вас, адже сьогодні, особливо в Чернігівській області, питання демографії стоїть дуже гостро».

За інформацією Коропської райдержадміністрації

Назад