Анонси
 
 
 

 

Назад

У Чернігові відбувся відкритий чемпіонат області з ловлі риби зимовою вудкою

04 лютого 2017 року в місті Чернігові на річці Стрижень, в урочищі Ялівщина проведено змагання з риболовного спорту – відкритий чемпіонат Чернігівської області з ловлі риби зимовою вудкою на мормишку з льоду.

Загальне керівництво змагань здійснював Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, безпосереднє проведення змагань покладалось на Чернігівську обласну федерацію риболовного спорту, генеральним спонсором чемпіонату виступила компанія Flagman.

В змаганнях взяли участь 30 спортсменів з Чернігова, Києва, Житомира, Білої Церкви та Батурина.

В особистому заліку переможцем став Володимир Биков (команда "Рибохват") з міста Чернігова, друге місце завоював Роман Цап (команда "Чистий Сейм") з міста Батурин, третє місце також дісталось спортсмену з Батурина Олександру Гайдаю з команди "fishing Time".

В командному заліку переможцем стала команда з міста Чернігова "Рибохват" у складі Володимира Бикова, Олександра Головача та Віктора Примака, “срібло” завоювала команда "fishing Time" з Батурина (Гайдай Олександр, Тимченко Анатолій, Кондрашов Віталій).

Третє місце посіла команда "Маестро” (Євген Гридько, Валентин Новиков та Валерій Лозенко), учасники якої представляли міста Київ та Білу Церкву.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації вітає переможців чемпіонату!

Назад