Анонси
 
 
 

 
2018 рік

Назад

12.03.2018

ОГОЛОШЕННЯ про проведення Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), по проведенню фізкультурно-спортивних заходів розроблених інститутами громадянського суспільства (громадськими об’єднаннями та їх відокремленими підрозділами із статуcом юридичної особи), для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2019 році

Конкурс проводиться відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами та доповненнями), розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 01 квітня 2016 року № 182 «Про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету» та наказу  директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту від 07 березня 2018 року № 27.

Оголошення Умови та вимоги до проведення Конкурсу на 2019

Для участі у конкурсі допускаються програми (проекти, заходи), розроблені та подані громадськими організаціями фізкультурно-спортивного спрямування, громадськими організаціями, діяльність яких спрямована на підтримку фізкультурно-спортивного руху які є юридичними особами, та зареєстровані в установленому порядку не пізніше, ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Конкурсні програми (проекту, заходу) повинні охоплювати більш як половину районів області та/або забезпечити участь у проекті осіб з більш як половини районів області.

Проект та кошторис витрат, подані на програму (проект, захід), повинні відповідати вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету».

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник програми (проекту, заходу). Подані конкурсні пропозиції не повертаються учасникові конкурсу.

Зразок заяви на конкурс 

Прийом конкурсних пропозицій здійснюється Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щодня (крім вихідних і святкових днів) з 10.00 до 16.00 год. (м. Чернігів, пр. Миру, 14, к. 416, тел. 676859, e-mail: [email protected]).

Конкурсні пропозиції приймаються з дня опублікування оголошення до 1 листопада 2018 року.

Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження обласного бюджету на 2019 рік.

Визначено переможців конкурсу програм по проведенню фізкультурно-спортивних заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства

Наказ про переможців конкурсу 

Протокол 3-2018. Протокол 2-2018. 

11 січня 2018 року відбулось засідання конкурсної комісії Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з визначення переможців конкурсу програм (проектів, заходів), по проведенню фізкультурно-спортивних заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету в 2018 році.

Відповідно до підсумків конкурсної комісії визначені переможці конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), по проведенню фізкультурно-спортивних заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету в 2018 році.

Переможцями конкурсу стали наступні програми (проекти, заходи):

  1. Проект «Спортивно-туристичне багатоборство «Siver Race», громадська організація «Екстрим-клуб Семаргл»;
  2. Проект «Спортивний захід «Напівмарафон Чернігв 2018», громадська організація «СФЕРА МОЛОДІ»;
  3. Проект «Туристичний сплав», Сосницька районна молодіжна громадська організація Спортивний клуб «Анти»;
  4. Проект «Спортивний фандрейзинг», громадська організація «СФЕРА МОЛОДІ»;
  5. Проект "Орієнтування як спосіб життя», Федерація спортивного орієнтування України, відокремлений підрозділ в Чернігівській області
  6. Проект «Туристичний похід «Стежками Героїв», Сосницька районна молодіжна громадська організація Спортивний клуб «Анти».

ОГОЛОШЕННЯ про  продовження термінів прийому конкурсних пропозицій на конкурс з визначення програм (проектів, заходів), по проведенню фізкультурно-спортивних заходів розроблених інститутами громадянського суспільства (громадськими об’єднаннями та їх відокремленими підрозділами із статуcом юридичної особи),  для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2018 році

Згідно рішення конкурсної комісії Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету від 16.11.2017 № 1/18 та  Наказу № 143  директора Департаменту від 16 листопада 2017 року, прийом конкурсних пропозицій продовжено до 08 грудня 2017 року. 

Прийом конкурсних пропозицій здійснюється Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щодня (крім вихідних і святкових днів)   з 8.00 до 17.00 год. (перерва з 13.00 до 14.00) за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 14, к. 408, тел. 77-44-48, e-mail: [email protected]). Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження обласного бюджету на 2018 рік.

Оголошення про проведення Департаментом конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства фізкультурно-спортивного спрямування (громадськими об’єднаннями та їх відокремленими підрозділами із статусом юридичної особи), для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2018 році

ЗАТВЕРДЖЕНО наказом директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації від 27 грудня 2016 року №100

Оголошення про проведення конкурсу у 2018 році.

Назад