Анонси
 
 
 

 

Назад

У 2017 році Міністерство молоді та спорту планує провести 62 заходи з національно-патріотичного виховання молоді

5 січня в Міністерстві молоді та спорту відбулось громадське обговорення пропозицій до календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017 рік. Розпочинаючи захід, заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема зазначив, що проводиться системний моніторинг заходів у сфері національно- патріотичного виховання як Міністерством, так і громадянським суспільством.

Начальник відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодь

спорту Микола Ляхович поінформував, що у 2016 році проведено 56 міжнародних і всеукраїнських заходів у 19 областях України. Участь у цих заходах взяли понад 76 тисяч осіб.

Презентуючи пропозиції до календарного плану заходів на 2017 рік, Микола Ляхович повідомив, зокрема, про правові підстави їх проведення та різновиди заходів за формою проведення. Так, за формою проведення заходи поділяються на освітньо-виховні (табори, змагання та ін.), інформаційно-просвітницькі (форуми, акції), культурологічні (фестивалі, конкурси тощо) та експертно- аналітичні.

За словами начальника відділу, у 2017 році планується провести 62 міжнародні та всеукраїнські освітньо-виховні, інформаційно-просвітницькі, культурологічні заходи щодо національно-патріотичного виховання молоді та два експертно- аналітичних дослідження.

Микола Ляхович також ознайомив присутніх із розподілом заходів по регіонах, наприклад, у Житомирській та Харківській областях планується провести по п'ять заходів, у Волинській та Луганській — по чотири, Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Черкаській та Чернігівській — по три.

Посадовець закликав представників громадських організацій активно долучатися до проведення відповідних заходів.

Під час обговорення громадські активісти висловили своє бачення участі у національно-патріотичному вихованні та висловили готовність до співпраці.

      За інформацією Міністерства молоді та спорту

Назад