Анонси
 
 
 

 

Назад

Радіостанція Носівської СЮТ зайняла перше місце у групі колективних радіостанцій України!

Минулої доби Український Контест Клуб (UCC) оприлюднив рейтингову таблицю радіоспортсменів України за 2015-2016 роки. До розрахунку були взяті результати приблизно ста найпопулярніших всеукраїнських і міжнародних змагань, у яких прийняли участь майже тисяча українських радіоспортсменів.

Згідно цього рейтингу, радіостанція Носівської СЮТ зайняла перше місце у групі колективних радіостанцій України!!! Збулася багаторічна мрія доросло-дитячого колективу наших операторів!!!

На цей час рейтингова таблиця вже на десятках аматорських сайтів України. До переможців завжди підвищена зацікавленість і увага. Отже, зараз вся радіоаматорська спільнота бачить досягнення носівчан. Така увага до колективної радіостанції Носівської СЮТ вперше.

А почалося все так: зайнявши у попередньому рейтингу четверте місце, СЮТівці повірили в себе і встановили недосяжну, як тоді здавалося, мету – стати першими. Однак, мобілізувалися й напружилися на цілий рік. Сотні відпрацьованих в ефірі годин. Відтак, у 46-ти змаганнях різних рангів звучав кличний знак носівської колективки минулого року і в 61-му змаганні – нинішнього. За два роки – понад сто змагань! Це рекорд України, який не скоро буде кимсь подоланий!

І тепер такий довгоочікуваний результат! ПЕРЕМОГЛИ!!! Все. Межа. Вищого за цей рейтинг, в Україні нема. Старалися так, що відірвалися від другого місця (радіостанція UT4MWM з Алчевська) на 36 відсотків очок, тобто більш, ніж на третину!!!

Детальний аналіз досягнутого, ще попереду. Однак, безсумнівне одне: в історію спортивного радіоаматорства на носівщині, яка наступного року матиме півстолітню дату, вписано ще одне, дуже горде досягнення!

Подяка найголовнішим «дійовим особам»: майстрам спорту Василю Кияниці, Сергію Микулі, кандидату у майстри спорту Геннадію Білобловському і нашим найкращим із юних «зірочок» Аліні Буцан і Карині Косиченко.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вітає з довгоочікуваною перемогою!

                                               За інформацією Носівської районної станції юних техніків.

Назад