Анонси
 
 
 

 

Назад

В Чернігові відбувся відкритий турнір з пауерліфтину серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору

19 листопада 2016 року пройшов відкритий турнір міста Чернігова з пауерліфтину серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору з жиму штанги лежачи, з нагоди Міжнародного Дня осіб з інвалідністю .

За перемогу змагались 30 атлетів у восьми вагових категоріях від 49 до +107 кілограмів серед чоловіків та серед жінок у вагових категоріях від 55 до 67 кілограмів. Спортсмени з Ніжинського району смт. Лосинівка, Чернігівського району с. Боромики, Київської області м. Славутич, Сумської області м. Шостка та м. Чернігів показували свою майстерність та фізичну витримку. Для багатьох учасників ці виступи були дебютом на спортивному помості.

Пауерліфтинг — силовий вид спорту, у якому спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату виконують вправу жим штанги лежачи на горизонтальній лаві. Не дивлячись на обмеження всі учасники мають спортивний характер та наполегливо йдуть до власного рекорду.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі та солодкі призи. Організатором заходу являється Чернігівська обласна ДЮСШ інвалідів за підтримки Департаменту сім`ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації., В НОК України в Чернігівської області, Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Назад