Анонси
 
 
 

 

Назад

Кубок Ніжинського району з російського більярду

Уже стало традицією проводити кубок Ніжинського району з російського більярду в першу суботу грудня в районному Будинку культури в с. Талалаївка. 5 сіл з нашого району боролися за кубок та медалі. Це господарі – с. Талалаївка, а також с. Ніжинське, с. Сальне, с. Бурківка та селище Лосинівка. Надзвичайно приємна атмосфера панувала в залі. Працівники будинку культури підготували для учасників музичні привітання, а всі спортсмени мали змогу пити чай з солодощами.

Що стосується самої гри, то шансів не залишили гравці команди села Ніжинське Максим Сердюк та Валерій Андрущенко, котрі впевнено перемогли всі свої матчі в групах. У півфіналах Максим Сердюк у двох партіях завдав поразки Володимиру Мунтянову, а Олексій Носенко доклав максимум зусиль аби у фіналі не зустрілися гравці з одного села і у напруженій боротьбі виграв у Валерія Андрущенка. Третю сходинку і бронзову медаль отримав Валерій Андрущенко. А фінал не став інтригуючим, Максим Сердюк дуже легко і швидко здолав Олексія Носенка і тримав звання чемпіона кубку Ніжинського району з російського більярду, заслужене золото! Досить пристойно виступили сальнянці Дмитро Снісаренко та Євгеній Голопапа, котрі нав’язали боротьбу лідерам. Приємно бачити на таких турнірах бурківського сільського голову Андрія Дзюбу та любителя спорту із селища Лосинівка Володимира Руденка, які завжди приймають участь на районних змаганнях.

Організація була на високому рівні. Подяка господарям, працівникам районного Будинку культури, а особливо Світлані Мунтяновій, за теплий прийом, Ніжинській районній державній адміністрації та спортивному товариству «Колос».

                                                                                                                 Автор Олексій Чернета

Назад