Анонси
 
 
 

 

Назад

Акція «16 днів проти насильства» в Срібнянському районі.

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Срібнянському районі проведено цілий ряд інформаційно-просвітницьких заходів для учнів та вчителів навчальних закладів району: бесіди, інформаційні години, тренінги, рольові ігри, диспути, зустрічі, виставки. В заходах акції активну участь взяли працівники клубних та бібліотечних установ, районного будинку дитячої та юнацької творчості.

7 грудня в бібліотеці для дітей відбулася зустріч за круглим столом з питань попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та пропаганди здорового способу життя. В обговоренні даних проблем разом з учнями взяли участь: завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Ганна Тимошенко, інспектор поліції Руслан Балюх, фахівець соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Співак, соціальний педагог Срібнянської загальноосвітньої школи Алла Мартищенко.

Діти взяли активну участь у тренінгу «Мої права та обов’язки» та акції «Ця рука ніколи не вдарить! ». Фахівцями соціальної роботи проведено анкетування серед різних вікових груп дітей з питань попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Назад