Анонси
 
 
 

 

Назад

У Ріпках відбудеться нагородження місцевих переможців конкурсу юнацького патріотичного малюнку

28 листопада о 13.00 год у приміщенні Ріпкинської районної бібліотеки у смт Ріпки Чернігівської області відбудеться нагородження місцевих переможців конкурсу «МОЯ УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА!» та юнацького патріотичного малюнку (в рамках програми «Медіа виставка-конкурс юнацького патріотичного малюнку» та «Твоя листівка для воїна»).

Зокрема у номінації «Моє уявлення про захисника України» учениця Ріпкинської гімназії Дарина Дебела зайняла ІІ місце, у номінації «Україна - європейська країна» учениця Ріпкинської гімназії Діана Лизогуб зайняла ІІІ місце, у номінації «Родина – надійний тил» учениця Ріпкинської гімназії Анна Бурдук зайняла І місце, у номінації «Фейкам.net» ученик Ріпкинської гімназії Назар Лук’яшко зайняв ІІ місце.

Мета конкурсів/програми – духовна підтримка військовослужбовців, виховання у молоді почуття патріотизму, підсилення взаємних зв’язків між військовими формуваннями та громадою.

Конкурси/програма організовані і проводяться за підтримки таких установ та організацій:

Департамент сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації (далі – ЧОДА);
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЧОДА;
Управління у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради;
Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні Україні (далі – ТСОУ);
Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету ТСОУ по Чернігівській області;
Благодійний фонд «ЗАХИСТИМО УКРАЇНУ!»;
ГО "ВП ГО «САМООБОРОНА МАЙДАНУ» в Чернігівській області";
Культурно-мистецький центр "ІНТЕРМЕЦЦО";
ГО "СУСПІЛЬНА СЛУЖБАУКРАЇНИ";
ГО "ЧЕРНІГІВСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА";
ГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» та наших волонтерів, за неоціненну допомогу яких наша величезна подяка.

Назад