Анонси
 
 
 

 

Назад

Діти з Чернігівщини продовжують насолоджуватися відпочинком у Хорватії

14 вересня 2016 року делегацію Чернігівщини у складі 45 дітей, яких торкнулася війна на сході України (діти учасників та загиблих в АТО, діти внутрішньо переміщених осіб), відправлено на відпочинок до Хорватії, де вони перебуватимуть 2 тижні.

Нагадаємо, що групу школярів супроводжують лікар, перекладач та вчитель. Також було детально перевірено майбутні умови проживання школярів, ознайомлено із щоденним графіком та розробленою розважальною програмою на кожен день.

Так кожний ранок в Хорватії розпочинається із ранкової зарядки. Активно, весело, цікаво і дружньо.

Вже за той період часу, який діти знаходяться на відпочинку, вони встигли отримати чудові враження від відвіданих екскурсій, а також позитивні емоції від променів сонця та вод теплого Адріатичного моря.

Юні школярі вже прекрасно адаптувались та почали цікавитися хорватською мовою, улюблене слово «хвала», що в перекладі з хорватської «дякую», також встигли відвідати тамтешні магазини.

Щовечора діти приймають участь у розробленій для них обов’язковій розважальній програмі, нещодавно вони взяли участь у самопрезентації де смогли проявити себе та більш детально познайомитися один з одним.

Подальше перебування на іноземних землях Хорватії обіцяє бути таким же насиченим та цікавим. Тож бажаємо дітям чудового, позитивно-емоційного відпочинку та сподіваємося на привезені чудові враження та гарний настрій.

Назад