Анонси
 
 
 

 

Назад

Перше засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

Сьогодні, 15 вересня, в залі № 2 облдержадміністрації відбулося перше засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді при облдержадміністрації.

Засідання проводилося з метою окреслення цілей і завдань, а також напрацювання плану роботи Координаційної ради з національно-патріотичного виховання. Зібрання проводила заступник голови облдержадміністрації – керівник апарату ОДА Наталія Романова.

Про розвиток національно – патріотичного виховання дітей в області розповідали директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш, голова комітету Громадської ради з питань підвищення обороноздатності та військово-патріотичного виховання населення/молоді, голова громадської організації «Північні вовки» – Віталій Довбах та начальник відділу розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Управління освіти і науки облдержадміністрації – Світлана Жук.

Більш конкретно на засіданні розглянули такі питання:

- Про проведення роботи з національно-патріотичного виховання в рамках реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 - 2020 роки у І-ІІІ кварталах 2016 року;

- Про проведення роботи з національно-патріотичного виховання в освітніх закладах області;

- Про досвід роботи громадських організацій з національно-патріотичного виховання;

- Про формування плану роботи Координаційної ради з національно-патріотичного виховання.

Назад