Анонси
 
 
 

 

Назад

Запрошуємо долучитись до Міжнародного фестивалю, спрямованого на виховання у молоді почуття особистої та національної гідності "Хороше в людях навколо нас"

Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації проводить 23-24 вересня 2016 року у місті Ужгороді Міжнародний фестиваль, спрямований на виховання у молоді почуття особистої та національної гідності «Хороше в людях навколо нас».

Метою фестивалю є формування громадянської позиції і національно-патріотичного виховання молоді, сприяння формуванню почуття особистої гідності, подолання комплексів меншовартості, шанобливого ставлення до внеску національних меншин у державотворчі процеси України.

Програма фестивалю передбачає проведення різноманітних інтелектуальних ігор,робота в міжнаціональних командах, екскурсії, обмін досвідом щодо реалізації молодіжної політики в різних країнах та регіонах України, ярмарок культур, крос-культурні вечірки тощо.

Запрошуємо до участі молодіжний актив Чернігівської області.

За додатковою інформацією щодо умов участі у заході, просимо звертатись до Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації за телефоном 674-514.

Назад