Анонси
 
 
 

 

Назад

На Борзнянщині відбулося Молодіжне національно-патріотичне наметове містечко «ТАМ»

11-12 серпня 2016 року вперше на Борзнянщині відбулося Молодіжне національно-патріотичне наметове містечко «ТАМ» – Територія активної молоді», яке зібрало в селі Гришівка близько 150 учасників – творчих, патріотичних, прогресивних молодих людей району.

Захід був організований та проведений з нагоди 25-річчя незалежності України відділом у справах молоді та спорту спільно з відділом культури райдержадміністрації, Борзнянською районною радою, Ядутинською сільською радою, за підтримки ТОВ «Агрікор Холдинг», ПВКП «Будсервіс», ДП «Борзнянське лісове господарство», РДАСП «Борзнарайагролісгосп», за участю районної спілки учасників АТО, райвійськкомату, районної спілки воїнів-десантників та ветеранів Афганістану.

Урочисто привітали учасників заходу і побажали їм змістовного відпочинку та незабутніх вражень в.о. голови Борзнянської районної державної адміністрації Віктор Бондаренко, заступник голови районної ради Андрій Козішкурт, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко, заступник директора ТОВ «Агрікор Холдинг» по зв’язках з громадськістю Олександр Пишевський.

Після підняття Державного Прапору України, яке здійснили учасник АТО, нагороджений медаллю «За мужність» ІІІ ступеня, Владислав Корж, художній керівник Красносільського будинку культури Ольга Євченко, начальник відділу у справах молоді та спорту Сергій Іващенко, присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави. Прикрасили свято своїми виступами Роман Кизюн, Вікторія Макаренко та творчий колектив Красносільського будинку культури.

Потім учасники наметового містечка взяли участь у національно-патріотичному бодіарті, дефіле вишиванок та флешмобі «Передай фото привіт воїну». Всі бажаючі мали змогу залишити свої побажання землякам на прапорі, який буде передано у зону АТО.

Крім того, програма наметового містечка включала в себе спортивні змагання (волейбол, армспорт, перетягування канату, веселу естафету), військово-показові змагання, культурно-розважальну програму та активний відпочинок.

Участь у заході взяла молодь 12 сільських рад, м.Борзни та с.Кинашівки, а також окремими командами виступили учасники АТО та представники районних державних установ.

Всі учасники наметового містечка брали активну участь у різноманітних видах програми, а за загальнокомандним заліком були визначені переможці:

І місце - команда райдержустанов;

ІІ місце - команда Борзнянської міської ради;

ІІІ місце - команда учасників АТО.

Команда-переможець нагороджена пам’ятним кубком, дипломом та медалями, команди-призери – дипломами відповідних ступенів та медалями.

Переможці окремих видів змагань нагороджені дипломами та грамотами. Всі команди отримали дипломи за активну участь у молодіжному наметовому містечку від координатора заходу, заступника керівника апарату райдержадміністрації Марії Рогової. В ході проведення молодіжного наметового містечка молоді люди мали можливість проявити себе в усіх видах програми табору, поспілкуватись та відпочити, особливо цьому сприяла і сонячна, тепла погода в перший день змагань. Другого дня, на жаль, затяжний дощ змусив внести корективи у графік і згорнути табір раніше запланованого. Але команди роз’їхались у гарному настрої із новими знайомствами та незабутніми враженнями.

Організатори дякують усім небайдужим людям, які доклали зусиль, щоб цей захід відбувся у нашому районі, сподіваємося, не востаннє.

За інформацією Борзнянської районної державної адміністрації.

Назад