Анонси
 
 
 

 
Каталог закладів оздоровлення та відпочинку

Назад

Дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку „Мрія”

Заклад функціонує у літній період, починаючи з 1993 року. Метою діяльності закладу є реалізація прав кожної дитини на повноцінний відпочинок, оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інетересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб.

Розташування

„Мрія” - сезонний, цілодобовий, пристосований, дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку, розміщений на базі Курінської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. за адресою: Чернігівська область, Бахмацький район, село Курінь, вул. Міщенка, 28. Власником закладу є відділ освіти Бахмацької райдержадміністрації. Розташований поблизу хвойного лісу, що позитивно впливає на життєвий тонус та самопочуття дитини, активізує фізіологічні процеси людського організму.

Розміщення
Даний заклад приймає на оздоровлення дітей шкільного віку. Максимальна кількість місць, що вміщує заклад - 80. З урахуванням вікових особливостей та інтересів дітей у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку створюються загони, чисельність яких не перевищує 35 осіб.

Відділом освіти протягом літнього періоду організовується робота закладу у декілька змін, тривалість кожної складає 21 день. Також призначається директор закладу та підбирається кваліфікований педагогічний персонал, що має досвід роботи з дітьми.

Харчування
Забезпечується повноцінне 5-ти разове харчування дітей, відповідно до встановлених норм харчування.

Програма
Виховний процес у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку „Мрія” здійснюється відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів та здібностей дітей, з урахуванням віку та з використанням різноманітних форм роботи.

Назад