<<<12 - 22 з 2481>>>


08 Квітня 2024 15:07

У місті Славутич відбувся ХХХІ Всеукраїнський турнір пам’яті Героїв Чорнобиля з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років, приурочений до річниці аварії на 4 енергоблоці ЧАЕС

Цими вихідними у місті Славутич відбувся ХХХІ Всеукраїнський турнір памʼяті Героїв Чорнобиля з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.

У змаганнях взяли участь 9 команд з восьми міст України: Буча, Біла Церква, Київ, Бобровиця, Ромни, Сміла, Славутич, Чернігів.

Чернігівську область представляли 16 важкоатлетів, які здобули 12 медалей різного гатунку:

  • 4 «золото»;
  • 5 «срібло»;
  • 3 «бронза».

Завершився Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат, який проходив у Корсунь-Шевченківському, вітаємо переможців

Завершився Всеукраїнський турнір найсильніших боксерів серед юнаків і дівчат, що проходив в Курсунь-Шевченківському.

Чернігівські боксери здобули 11 нагород:

  • 3 «золото»;
  • 3 «срібло»;
  • 5 «бронза».

Департамент сімʼї, молоді та спорту обласної державної адміністрації вітає спортсменів та їх тренерів зі здобутими нагородами!

04 Квітня 2024 16:42

Засідання робочої групи  з питань координації гуманітарної відповіді на гендерно зумовлене насильство

03 квітня відбулось чергове засідання робочої групи з питань координації гуманітарної відповіді на гендерно зумовлене насильство у Чернігівській області, створеної при Міжвідомчій раді з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Зустріч відбулася під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Ващенка за участі керівництва Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, представництва UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та за підтримки

04 Квітня 2024 09:28

19 проєктів на понад 3 мільйона гривень для 5 громад: Чернігівщина на шляху розбудови демократичного, мирного та гендерно рівного суспільства

Кошти Деснянська, Варвинська, Іванівська, Ладанська та Остерська ТГ отримали в рамках другої фази проєкту, що реалізується Українським Жіночим Фондом у партнерстві зі Структурою ООН Жінки за фінансової підтримки Уряду Норвегії. 

Ініціатива «Розбудова демократичного, мирного та гендерно-рівноправного суспільства в Україні» за три роки активної роботи у напрямку участі жінок у розбудові миру, запобіганні й розв’язанні конфліктів та постконфліктному відновленні досягла

01 Квітня 2024 09:39

У Броварах відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків і дітей

З 28 по 31 березня 2024 року в місті Бровари проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків і дітей.

За першість країни змагалось 1249 учасників з 23 областей. За результатами поєдинків на татамі та в ринзі спортсмени Чернігівської області здобули: "золото" — 1 медаль, "срібло" — 6 медалей, "бронза" — 4 медалі.

Золото:

Дегтяр Володимир (фул-контакт, 75 кг) — тренер Андрій Козир, СК “Октант”.

Срібло:

Павленко Микола (поінт-файтинг, 32 кг) — тренер Володимир Сватусь, СК “Чернігів-Щит”;

Рудник Артур (фул-контакт, 57 кг) — тренер Володимир Сватусь, СК “Чернігів-Щит”;

Скрипка Анатолій (поінт-файтинг, 74 кг) — тренер Олександр Єрмоленко, СК “Октант”;

Гнап Сергій (лайт-контакт, 47 кг) — тренер Олександр Єрмоленко, СК “Октант”;

Потапенко Данило (К-1,

29 Березня 2024 16:01

Чернігівські  каратистки показали блискавичний результат на Чемпіонаті України з кіокушинкай карате

З 23 до 24 березня у Львові відбувся Чемпіонат України з кіокушинкай карате у розділі "куміте" серед дорослих та юніорів 2006-2007 р.н.

Ці змагання були відбірковими до збірної України на чемпіонат Європи, який відбудеться 23-25 травня цього року у Іспанському міста Валенсія.

У змаганнях брали участь 340 спортсменів з 18 областей України.

Чернігівську область представляли четверо спортсменів під керівництвом тренера Кожинової Юлії.

У підсумку маємо наступні результати:

  • Чуйко Єлизавета увійшла до збірної України здобувши перше місце серед дорослих жінок у ваговій категорії до 65 кг.
  • Любчикова Дарія виборовши перше місце серід юніорок 2006-2007 рр.н. у ваговій категорії 55-60 кг також потрапила до національної збірної.
  • Каткова
26 Березня 2024 14:33

Нещодавно у Львові завершився відкритий зимовий чемпіонат України з кульової стрільби в приміщенні

Чернігівську область представляли вихованці Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності та ДЮСШ «Авангард» Чернігівської міської ради.

За результатами змагань маємо такі результати:

І місце - ПП-міх Анастасія Марченко та Андрій Копоть.

ІІІ місце - ПП-міх Олена Костевич та Ігор Соловей.

І місце у вправі ГП-11а та ІІІ місце у вправі ГП-12 Галина Авраменко.

1-е командне місце у вправі ГП-12 - Авраменко Галина, Білаш Анастасія

26 Березня 2024 10:45

Де близькі ветеранів можуть отримати допомогу ?

Доглядати поранених ветеранів — важка місія, яка зазвичай лягає на плечі рідних та близьких. Вони постійно перебувають поруч із ними у лікарнях, центрах реабілітації чи вдома. Вони беруть на себе догляд, фізичну й психологічну підтримку, а ще — купу бюрократичних питань. Водночас виконують хатні справи, виховують дітей і працюють.

Тривала доглядова праця виснажує фізично й емоційно, тому піклувальники також потребують підтримки. Правозахисний центр для військових та їхніх родин Принцип пригадав, де і яку допомогу можуть отримати рідні ветеранів.

За матеріалами Всеукраїнської програми
 ментального здоров’я «Ти як?»

25 Березня 2024 14:25

Чемпіонат України  з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U15. Ужгород.

Нещодавно у місті Ужгород відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U15 (2009-2010 рр.н.).

Чернігівську область на змаганнях представляли 12 спортсменів (9 юнаків та 3 дівчини).

За результатами змагань у ваговій категорії до 54 кг серед дівчат ІІІ місце посіла Колесник Аня (село Вертіївка) - тренер Овсієнко С.М.

Загалом у чемпіонаті приймали участь 499 спортсменів (349 юнаків та 150 дівчат).

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації вітає Колесник Аню та її тренера з успішним виступом на чемпіонаті.

 

25 Березня 2024 11:36

Чернігівські рукопашники посіли перше командне місце в командному заліку з легкого контакту на Кубку України з рукопашного бою!!!

Вітаємо вихованців ДЮСШ «Фортуна» Чернігівської міської ради та спортивного клубу «Октант» з першим командним місцем в командному заліку з легкого контакту на Кубку України з рукопашного бою серед дорослих,  який відбувся в місті Буча  з 23 по 24  березня.

Близько 200 учасників з 15  областей України боролися за звання Чемпіонів у своїх вагових категоріях.

У складі Чернігівської області нашу команду представляли 14 спортсменів ДЮСШ «Фортуна» Чернігівської міської ради та спортивний клуб «Октант».

Наші рукопашники мають наступні результати:

«золото»

25 Березня 2024 11:18

Етика діалогу з військовими. Про що не варто говорити та яких питань слід уникати

Хоч би як нам було цікаво, хоч би як ми хотіли дізнатися, коли ж закінчиться війна, пам’ятаймо про особисті кордони одне одного. Запитайте ветерана чи ветеранку, як їх зустріли вдома, як почуваються, чим планують займатися, чи потрібна якась допомога…  Навіть якщо людина цього не покаже, насправді вона буде глибоко вдячна вам за повагу і тактовність.

За матеріалами Всеукраїнської програми
 ментального здоров’я «Ти як?»

<<<12 - 22 з 2481>>>