<<<1 - 11 з 2481>>>


24 Квітня 2024 16:14

23 квітня 2024 року відбувся Х Всеукраїнській форум взаємодії та розвитку у Чернігівській області

Основна мета заходу – досягнення цілей сталого розвитку, оперативної соціальної взаємодії: неурядових організацій та об’єднань, громад, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, участі молоді у відновленні України, залучення громадян та створення додаткових можливостей в усіх сферах життєдіяльності країни.

З вітальним словом до учасників Форуму звернувся В’ячеслав Голуб – заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації. У своєму виступі він акцентував увагу на пріоритетних напрямах реалізації молодіжної політики в області у 2024 році, а також на особливостях функціонування різних форм молодіжної участі в

24 Квітня 2024 14:23

Онлайн- курс «Історія українського громадянського суспільства»

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн- курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн- платформі Зрозуміло!

Онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» про суспільно-політичні події та процеси на шляху становлення українського громадянського суспільства.

Цей курс створений для представниць і представників громадського сектору, органів

21 Квітня 2024 14:27

Команда Чернігівської області зайняла 3 командне місце на Чемпіонаті України з панкратіону

Цими вихідними в Білій Церкві відбувся Чемпіонат України з панкратіону серед юнаків, кадетів та юніорів 2009-2010 рр.н., 2007-2008 рр. н., 2004-2006 рр. н.

Чернігівську область представляли вихованці обласної федерації панкратіону, Спортивний клуб «Рукопашний бій»      м. Чернігів та ДЮСШ «Авангард» Чернігівської міської ради.

Маємо такі результати:

2007-2008 рр.н.:

  • Стеценко Єгор 3 місце;
  • Лобунько Олександр 3 місце;
  • Корма Катерина 3 місце;
  • Новик Костянтин 3 місце;
  • Ковбаса Данило 2 місце

2006-2004 рр.н.;

  • Книр Гліб 3 місце;
  • Книр Гліб (фул.) 3 місце;

Тренер Олег Пищенко

2009-2010 рр.н.:

  • Самоненко Максим 3 місце;
  • Жерденко Олег 3 місце;

2004-2006 рр.н.;

18 Квітня 2024 16:05

Платформа допомоги врятованим

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців/-ок, постраждалих внаслідок війни - Платформа допомоги врятованим  https://www.help-platform.in.ua/

 На Платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни.

Ініціативи, розміщені на cайті спрямовані на допомогу українцям як в Україні, так і за її межами. Ви можете простіше і швидше зв'язатися з потрібним сервісом, де б Ви не перебували.

 Всі сервіси конфіденційні та безоплатні.

Платформа допомоги врятованим створена за ініціативи Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної

17 Квітня 2024 12:17

Відбір до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях "Ігри Нескорених 2025"

Ветерани війни, військовослужбовці та правоохоронці, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій, мають шанс представити Україну на міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених»

До 21 квітня включно триває реєстрація учасників на відбірковий національний турнір, що заплановано провести з 31 травня по 2 червня. За його підсумками буде сформована збірна в складі 35 осіб, які змагатимуться з представниками

16 Квітня 2024 12:09

Про повоєнне відновлення та роль жіноцтва в цьому процесі говорили на форумі в Києві 


15 квітня у м. Києві відбувся заключний регіональний Форум «Роль жінок у реалізації Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» та у процесах відновлення на рівні громад» у межах проекту «Розбудова мирного, демократичного, гендерно-рівноправного суспільства в Україні - Фаза ІІ», який реалізує Український Жіночий Фонд у співпраці зі Структурою ООН Жінки в Україні за підтримки уряду Норвегії. Проект впроваджується разом з обласними адміністраціями і органами місцевого самоврядування Запорізької, Кіровоградської, Сумської

12 Квітня 2024 10:07

XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024»

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації  підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

У цьому році, вже вдруге,  Конкурс направлений на привернення уваги  до порушення

11 Квітня 2024 14:38

Відбулося  засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

В залі засідань Чернігівської обласної військової адміністрації під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Івана Ващенка відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, на якому, крім членів ради, у режимі відеоконференцзв’язку були також присутні представники районних військових адміністрацій, виконавчих комітетів міських, сільських, селищних рад.

На розгляд порядку денного було винесено 3 питання:

1. Про заходи з протидії торгівлі

10 Квітня 2024 09:35

Чемпіонат України серед школярів 14-17 років та Кубок України серед дорослих з хортингу в розділі двобій 

05-06 квітня у місті Києві проходив Кубок України з хортингу серед дорослих. У розділі “Двобій” Чернігівська область була представлена спортсменами з Бобровиці, Козельця та Ніжина.

Переможцями та призерами стали:

  • "золото" - Смірнов Тимофій, Куліч Андрій, Харченко Євгеній;
  • "срібло" - Давиденко Віталій, Ткачук Дмитро, Шевченко Владислав;
  • "бронза" - Коваленко Андрій, Любенко Володимир, Скибун Владислав.

Паралельно з Кубком

08 Квітня 2024 16:15

У Вінниці відбувся Чемпіонат України з Таїландського Боксу Муей Тай

Цими вихідними у місті Вінниця відбувся чемпіонат України з таїландського боксу Муей Тай серед дорослих, юніорів та юнаків. Для участі у змаганні до міста приїхали представники 17 областей. Загалом в змаганнях брали участь понад 400 спортсменів.

Представник Чернігівської обласної федерації таїландського боксу Муей – Тай Коротаєв Данило виборов 3 місце на чемпіонаті.

Департамент сімʼї, молоді та спорту обласної державної адміністрації вітає Данила та його особистого тренера Трохимця Віктора з успішним виступом на чемпіонаті

08 Квітня 2024 15:57

У місті Суми відбувся чемпіонат України з футзалу серед осіб з порушеннями зору

«Срібну» нагороду чемпіонату України з футзалу серед осіб з порушеннями зору вибороли вихованці Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Змагання проходили у місті Суми з 03 до 07 квітня.

Департамент сімʼї, молоді та спорту обласної державної адміністрації вітає спортсменів та їх тренерів Роберта Трембу та Світлану Пилипенко з чудовим результатом!

<<<1 - 11 з 2481>>>